Kuka Minä olen

Olen Sari Heino ja koulutukseltani sosionomi (kuntoutuksen asiantuntija YAMK), neuropsykiatrinen valmentaja sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

 

Olen työskennellyt pitkään sosiaalialalla niin sosiaaliohjaajan, kuntoutusvalmentajan kuin lyhytterapeutin tehtävissä. Tällä hetkellä työskentelen Turun kaupungilla terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen erityisasiantuntijana. Tehtävässäni vastaan kunnan lakisääteisestä ehkäisevästä mielenterveys- ja päihdetyöstä. Mielen voimavarojen vahvistaminen ja oikea-aikaisen tuen tarjoaminen ovatkin minulle tärkeitä teemoja. 

 

Omia vahvuuksiani asiakastyössä ovat kunkin asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa. Lyhytterapeuttina haluan auttaa asiakastani löytämään juuri hänelle sopivimmat ratkaisut, työkalut ja menetelmät jokaisen omia vahvuuksia ja jo olemassa olevia voimavaroja hyödyntäen. Tasavertainen kohtaaminen, luottamuksellinen suhde ja hyvän huomaaminen ovat työskentelyni perusta.

 

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta, kiireettömästä ajasta läheisten seurassa ja koirani kanssa harrastamisesta.