Kuka Minä olen

Olen Sari Heino ja koulutukseltani sosionomi (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

 

Olen työskennellyt pitkään sosiaalialalla niin sosiaaliohjaajan, kuntoutusvalmentajan kuin terapeutin tehtävissä. Tällä hetkellä työskentelen Tyks psykiatrialla, jossa työnkuvaani kuuluu psykososiaalisten menetelmien levittäminen ja juurruttaminen Länsi-Suomen alueelle, jotta asiakkaat saisivat riittävää ja oikea-aikaista tukea mielenterveyden haasteisiin.

 

Omia vahvuuksiani asiakastyössä ovat kunkin asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa. Lyhytterapeuttina haluan auttaa asiakastani löytämään juuri hänelle sopivimmat ratkaisut, työkalut ja menetelmät jokaisen omia vahvuuksia ja jo olemassa olevia voimavaroja hyödyntäen. Tasavertainen kohtaaminen, luottamuksellinen suhde ja hyvän huomaaminen ovat työskentelyni perusta.

 

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta, kiireettömästä ajasta läheisten seurassa ja koirani nose work-harrastuksesta.